PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 04 |

Tytuł artykułu

Wprowadzenie do oszustwa żywnościowego (food fraud)

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Introduction to food fraud

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Wydawca

-

Rocznik

Numer

04

Opis fizyczny

s.36-40,tab.,fot.

Twórcy

autor
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińśko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f185899b-28a8-48ac-b74d-1b92fcad238d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.