Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2018
|
04
|
Tytuł artykułu
Wprowadzenie do oszustwa żywnościowego (food fraud)
Autorzy
Dzwolak W.
Warianty tytułu
EN
Introduction to food fraud
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
produkty spozywcze
srodki spozywcze
znakowanie zywnosci
bezpieczenstwo zywnosci
oszustwa zywnosciowe
zafalszowania zywnosci
prawo zywnosciowe wspolnotowe
Ustawa o bezpieczenstwie zywnosci i zywienia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2018
Numer
04
Opis fizyczny
s.36-40,tab.,fot.
Twórcy
autor
Dzwolak W.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińśko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f185899b-28a8-48ac-b74d-1b92fcad238d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.