Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kalejdoskop Mięsny
2008
|
1
|
Tytuł artykułu
Rodzaje i systemy wędzenia produktów pochodzenia zwierzęcego
Autorzy
Michalski M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wedzenie
dym wedzarniczy
procesy
przemysl miesny
rodzaje
PDW
system HACCP
Wydawca
-
Czasopismo
Kalejdoskop Mięsny
Rocznik
2008
Numer
1
Opis fizyczny
s.50-55,rys.
Twórcy
autor
Michalski M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f16386fa-6c38-4fdb-b2e2-0d0159d08626
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.