Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
1991
|
45
|
02
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie serwatki do otrzymania kwaśnej przyprawy spożywczej
Autorzy
Zmarlicki S.
,
Augustyniak P.
,
Zakrzewski E.
,
Portacha M.
,
Kosikowska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
serwatka
przemysl spozywczy
przyprawy
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1991
Tom
45
Numer
02
Opis fizyczny
s.48-50,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zmarlicki S.
Katedra Technologii Produktów Białkowych i Tłuszczowych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - AR, Warszawa
autor
Augustyniak P.
autor
Zakrzewski E.
autor
Portacha M.
autor
Kosikowska M.
Bibliografia
[1] GUY E.J.: J. Dairy Sci. 1979, 62, 5, 776.
[2] HILL A R., IRVINE D.M., BULLOCH D.H.: J. Food Sci. 1985, 50, 733.
[3] PALO V., CANIGOWÁ M., SVATÁ J.: Dairy Sci. Abstracts 1985, 47, 7, No 3925.
[4] RINDSIG R.B., SCHULTZ L.W., SHOCK G R.: J Dairy Sci. 1969, 52, 11, 1770.
[5] ZMARLICKI S., ZAKRZEWSKI E., KWIATKOWSKI E., GAWEŁ J., SKRZYPEK J.: Przem. Spoż. 1990 (w druku).
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f12bba3e-81c5-4325-8a33-f4f561210972
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.