PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 45 | 02 |

Tytuł artykułu

Wykorzystanie serwatki do otrzymania kwaśnej przyprawy spożywczej

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

45

Numer

02

Opis fizyczny

s.48-50,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Technologii Produktów Białkowych i Tłuszczowych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - AR, Warszawa
autor

Bibliografia

  • [1] GUY E.J.: J. Dairy Sci. 1979, 62, 5, 776.
  • [2] HILL A R., IRVINE D.M., BULLOCH D.H.: J. Food Sci. 1985, 50, 733.
  • [3] PALO V., CANIGOWÁ M., SVATÁ J.: Dairy Sci. Abstracts 1985, 47, 7, No 3925.
  • [4] RINDSIG R.B., SCHULTZ L.W., SHOCK G R.: J Dairy Sci. 1969, 52, 11, 1770.
  • [5] ZMARLICKI S., ZAKRZEWSKI E., KWIATKOWSKI E., GAWEŁ J., SKRZYPEK J.: Przem. Spoż. 1990 (w druku).

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f12bba3e-81c5-4325-8a33-f4f561210972
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.