Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2016
|
49
|
3
|
Tytuł artykułu
Wpływ fermentacji mlekowej na aktywność antyoksydacyjną nasion i kiełków gryki (Fagopyrum esculentum)
Autorzy
Chlopicka J.
,
Barton H.
,
Folta M.
,
Baster A.
Warianty tytułu
EN
Influence of lactic fermentation on antioxidant activity of buckwheat seeds and sprouts (Fagopyrum esculentum)
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2016
Tom
49
Numer
3
Opis fizyczny
s.243-247,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Chlopicka J.
Zakład Bromatologii, Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
autor
Barton H.
Zakład Bromatologii, Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
autor
Folta M.
Zakład Bromatologii, Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
autor
Baster A.
Zakład Bromatologii, Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f10d6d25-0161-450b-bfe9-8ded505ffb09
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.