Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1968
|
17
|
10
|
Tytuł artykułu
Wpływ niektórych czynników technologicznych na jakość twarogu mrożonego
Autorzy
Pawlik S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
przetwory mleczne
twarog
zywnosc mrozona
jakosc zywnosci
czynniki technologiczne
skladowanie towarow
przechowalnictwo
przechowywanie zywnosci
jakosc przechowalnicza
trwalosc przechowalnicza
zawartosc wody
kwasowosc
miano coli
rozmrazanie
ocena organoleptyczna
ocena chemiczna
opakowania zywnosci
doswiadczenia laboratoryjne
testy przechowalnicze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1968
Tom
17
Numer
10
Opis fizyczny
s.12-14,bibliogr.
Twórcy
autor
Pawlik S.
Instytut Przemysłu Mleczarskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f03c2030-b108-4126-8870-82fd4a871ad5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.