PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 30 |

Tytuł artykułu

Surowcowe i technologiczne aspekty produkcji polskiego pieczywa tradycyjnego

Warianty tytułu

EN
Raw materials and technological aspects of production of Polish traditional baker's goods

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

30

Opis fizyczny

s.25-28,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Przetwórstwa i Chemii Surowców Roślinnych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Katedra Systemów Rolniczych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-efd911f7-1573-420e-a285-a3f218dcf367
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.