Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2016
|
15
|
3
|
Tytuł artykułu
The effect of replacing pork fat of inulin on the physicochemical and sensory quality of guinea fowl pate
Autorzy
Latoch A.
,
Glibowski P.
,
Libera J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2016
Tom
15
Numer
3
Opis fizyczny
p.311-320,ref.
Twórcy
autor
Latoch A.
Department of Meat Technology and Food Quality, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
Glibowski P.
Department of Milk Technology and Hydrocolloids, University of Life Science in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
Libera J.
Department of Meat Technology and Food Quality, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.1 7306/J.AFS.2016.3.30
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ef92f617-f5f4-46f9-b9a0-9ddea291b5dc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.