Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2009
Tom
53
Numer
07-08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07-08
artykuł:
Organizacja struktury panelu degustacyjnego w przemyśle piwowarskim
(
Choldrych M.
)
artykuł:
Napoje energetyczne i izotoniczne
(
Machaj K.
)
artykuł:
Wpływ wykorzystania zdolności produkcyjnej na energochłonność produkcji surowego soku z burakow ćwikłowych
(
Kowalczyk R.
,
Szwan D.
)
artykuł:
Sytuacja na rynku mrożonych owoców i warzyw w Polsce
(
Nosecka B.
,
Bugala A.
)
artykuł:
Sporty walki szansą dla marek napojowych. Armwrestling, czyli siłowanie na rękę
(
Szymanowski P.
,
Bogacz A.
)
artykuł:
Acai - skarb z lasu deszczowego
(
Bogacz K.
)
artykuł:
Sytuacja na rynku soków zagęszczonych w Polsce
(
Nosecka B.
)
artykuł:
Wpływ temperatury i obróbki mikrofalowej na aktywność antyoksydacyjną suszonych śliwek
(
Duda-Chodak A.
,
Tarko T.
,
Suwara M.
)
artykuł:
Top technologie dla producentów napojów z całego świata
(
MJP
)
artykuł:
Międzynarodowe warsztaty naukowe z udziałem projektów UE: ISAFRUIT, FLAVO, NOVEL Q
(
Fastyn M.
,
Kwasniewska-Karolak I.
,
Konopacka D.
)
artykuł:
Dystrybucja i jej miejsce w marketingu
(
Wnorowski H.
)
artykuł:
XIV Szkoła Technologii Fermentacji. Technika i technologia w nowoczesnym browarnictwie (2)
(
Baranowski K.
)
artykuł:
Nowa wiedza o zachowaniach konsumentów na rynku
(
Mruk H.
)
artykuł:
Zakażenia mikrobiologiczne przy produkcji bioetanolu
(
Broda M.
,
Grajek W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.