Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego. Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
115
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
115
artykuł:
Ryzyko cenowe na rynku produktów rolno-żywnościowych: źródła, skutki i sposoby zarządzania
(
Zawojska A.
,
Horbowiec B.
)
artykuł:
Profil działalności indywidualnych gospodarstw rolnych a korzyści z VAT
(
Starzynska D.
,
Baraniak M.
)
artykuł:
Znaczenie spożycia naturalnego w wiejskich gospodarstwach domowych wyodrębnionych według cech społeczno-ekonomicznych
(
Trebska P.
)
artykuł:
Wybory produktów żywnościowych przez dzieci w wieku szkolnym w kontekście zmian regulacji prawnych związanych ze sprzedażą produktów spożywczych w szkołach
(
Glabska D.
,
Borowska M.
,
Guzek D.
)
artykuł:
Wielkość dopłat bezpośrednich a produkcja, koszty i dochodowość działalności w indywidualnych gospodarstwach rolnych
(
Smolarski L.
)
artykuł:
Sytuacja ekonomiczna gospodarstw domowych emerytów na obszarach wiejskich w Polsce
(
Pizlo W.
,
Dobrzynska E.
)
artykuł:
Postrzeganie nieprawidłowości na rynku żywności przez młodych konsumentów
(
Szlachciuk J.
,
Kulykovets O.
,
Przezdziecka-Czyżewska N.
)
artykuł:
Efektywność ekologicznych gospodarstw sadowniczych w porównaniu do konwencjonalnych
(
Komorowska D.
)
artykuł:
Witryna internetowa jako narzędzie promocji i dystrybucji oferty gospodarstw agroturystycznych
(
Gralak K.
)
artykuł:
Innowacyjne usługi żywieniowe na przykładzie targów śniadaniowych
(
Kudlinska-Chylak A.
)
artykuł:
Ocena skutków zmian dotyczących stosowania kosztów uzyskania przychodów przez twórców, artystów, pracowników naukowych i dziennikarzy
(
Podstawka M.
,
Deresz A.
)
artykuł:
Wpływ czynników ekonomicznych na zachowania zrównoważone konsumentów żywności
(
Chudzian J.
)
artykuł:
Postawy i zachowania nabywcze kobiet wobec znakowania żywności symbolami dobrowolnych certyfikatów jakości
(
Halicka E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.