Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2013
|
61
|
06
|
Tytuł artykułu
Jak rozpoznać jakość kawy?
Autorzy
Bartelak M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kawa
jakosc
smakowitosc
plantacje roslinne
produkcja ekologiczna
ziarno kawowe
ocena jakosci
degustacja
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2013
Tom
61
Numer
06
Opis fizyczny
s.62,64-65,rys.,fot.
Twórcy
autor
Bartelak M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-eeeea5e7-d416-437f-99c0-626056962038
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.