Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
1973
|
02(108)
|
Tytuł artykułu
Wpływ grup sulfhydrylowych na kształtowanie się redukcyjno-antyoksydatywnych właściwości mleka i proszku mlecznego
Autorzy
Rotkiewicz W.
,
Kisza J.
Warianty tytułu
RU
Vlijanie sul'fgidril'nykh grupp na vosstanovitel'no-antiokislitel'nye svojjstva natural'nogo i sukhogo moloka
EN
Influence of sulfhydryl groups on the formation of reducing and antioxidative properties in milk and milk powder
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
Rocznik
1973
Numer
02(108)
Opis fizyczny
s.179-200,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rotkiewicz W.
Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Kisza J.
Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-eedf230e-7dc3-4ca5-9a11-64704ee635ad
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.