Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Food
2018
|
3
|
Tytuł artykułu
Innowacyjne Centrum Nauk Żywieniowych
Autorzy
Szwejk K.
Warianty tytułu
EN
Innovative Centre for Nutrition Sciences
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
SGGW Warszawa
Centrum Nauk Zywieniowych
innowacje
kierunki badan
dzialalnosc naukowo-dydaktyczna
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Food
Rocznik
2018
Numer
3
Opis fizyczny
s.59-60,fot.
Twórcy
autor
Szwejk K.
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-eeaac6e6-739a-4de7-bd66-36ad675ecf92
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.