Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2017
|
07
|
Tytuł artykułu
Dzikie rośliny w kuchni
Autorzy
Uscinski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
rosliny jadalne
rosliny dziko rosnace
zastosowanie kulinarne
ziola
kwiaty jadalne
kwiat lipy
rdest ptasi
cebula
kuchnia jarska
trendy kulinarne
innowacje
nowe dania
nowe potrawy
przyrzadzanie posilkow
wrazenia kulinarne
kompozycje smakowe
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2017
Numer
07
Opis fizyczny
s.22-23,fot.
Twórcy
autor
Uscinski J.
Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni, Warszawa
Restauracja Moonsfera, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ee3887de-4019-4246-91b1-f0213f5ce7ed
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.