PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2016 | 84 | 6 |

Tytuł artykułu

Funkcje i wykorzystanie wody w produkcji podstawowej i przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Functions and use of water in basic production and processing of food of animal origin

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

84

Numer

6

Opis fizyczny

s.4-9,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-ee1872b5-1e0d-49dd-a344-faa7d12576cf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.