Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
2013
|
3
|
Tytuł artykułu
Stawiamy na dobry smak i jakość. Rozmowa ze Zbigniewem Krukiem, właścicielem Zakładów Mięsnych Zbyszko
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
firma Zbyszko
zaklady miesne
wywiady
Kruk Zbigniew wywiad
zarzadzanie jakoscia
bezpieczenstwo zywnosci
przetwory miesne
jakosc
wymagania jakosciowe
smakowitosc
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2013
Numer
3
Opis fizyczny
s.62,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ed7a68d1-b1a7-4bb8-8ed2-ad7102832077
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.