Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
2020
|
601
|
Tytuł artykułu
Effect of avocado oil on the induction of yeast hydrolases
Autorzy
Malajowicz J.
,
Rochalska A.
,
Waclawek W.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wpływ oleju z awokado na indukcję hydrolaz drożdżowych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
avocado
oil
hydrolase
lipase
lipolytic activity
yeast
Yarrowia lipolytica
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
2020
Tom
601
Opis fizyczny
p.13-23,fig.,ref.
Twórcy
autor
Malajowicz J.
Institute of Mechanical Engineering, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Rochalska A.
Merieux NutriSciences Group, Siliker Polska Sp. z o.o., Warsaw, Poland
autor
Waclawek W.
Institute of Mechanical Engineering, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.22630/ZPPNR.2020.601.7
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ed61e274-9e96-47ed-90c6-7bd7626d258d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.