Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
2016
|
4
|
Tytuł artykułu
Patenty i wzory użytkowe. Sposób wytwarzania filetów scalonych z ryb karpiowatych
Autorzy
Dowgiallo A.
,
Kolodziejski W.
,
Pawlikowski B.
,
Diakun J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2016
Numer
4
Opis fizyczny
s.34
Twórcy
autor
Dowgiallo A.
Morski Instytut Rybacki – Państwowy Instytut Badawczy w Gdyni, Gdynia
autor
Kolodziejski W.
Morski Instytut Rybacki – Państwowy Instytut Badawczy w Gdyni, Gdynia
autor
Pawlikowski B.
Morski Instytut Rybacki – Państwowy Instytut Badawczy w Gdyni, Gdynia
autor
Diakun J.
Politechnika Koszlińska, Koszalin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ed3cf96f-499e-4f94-84e3-04d3d068f8fd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.