Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
1971
|
20
|
Tytuł artykułu
Wartość odżywcza białka wybranych typów serów produkowanych w Polsce
Autorzy
Siudak F.
,
Poznanski S.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Belkovaya pitatel'naya tsennost' otdel'nykh vidov syrov, proizvodimykh v Pol'she
EN
The nutritive value of protein in selected types of cheese in Poland
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1971
Tom
20
Opis fizyczny
s.15-25,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Siudak F.
Katedra Technologii Mleczarskiej, Wyższa Szkoła Rolnicza, Olsztyn
autor
Poznanski S.
Katedra Technologii Mleczarskiej, Wyższa Szkoła Rolnicza, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ecaf029d-95b1-460f-be48-b17523e9a46f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.