Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2021
|
06
|
Tytuł artykułu
Zachowanie łańcucha chłodniczego w przetwórstwie mięsa
Autorzy
Sobczak P.
,
Zukiewicz-Sobczak W.
Warianty tytułu
EN
Maintaining the cold chain in meat processing
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2021
Numer
06
Opis fizyczny
s.14-16,tab.
Twórcy
autor
Sobczak P.
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Zukiewicz-Sobczak W.
Akademia Kaliska im. Prezydenta Stanisława Wojciechowskiego, Kalisz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ec32b033-4682-4c33-b6df-52637b813586
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.