Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
2019
|
11
|
Tytuł artykułu
Konsumpcja mięsa i wędlin drobiowych w Polsce w 2018 roku, cz.II
Autorzy
Swietlik K.
Warianty tytułu
EN
Consumption of poultry meat and processed poultry in Poland in 2018, part II
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
spozycie zywnosci
mieso drobiowe
Polska
rok 2018
przetwory miesne
gospodarstwa domowe
dane statystyczne
ceny
dochody
wedliny drobiowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2019
Numer
11
Opis fizyczny
s.12-16,tab.
Twórcy
autor
Swietlik K.
Zakład Badań Rynkowych, Instytut Ekonomiki, Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawcz, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ebed28d2-47fb-47fe-b5ae-a205e787df4b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.