Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Pre-Clinical and Clinical Research
2010
|
04
|
1
|
Tytuł artykułu
Do and to what extent non-dietary factors affect nutritional habits of men with coronary heart disease?
Autorzy
Solik-Tomassi A.
,
Harton A.
,
Narojek L.
,
Myszkowska-Ryciak J.
,
Gajewska D.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
non-dietary factor
human nutrition
nutritional habit
man
human disease
coronary heart disease
log-linear model
mathematical model
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Pre-Clinical and Clinical Research
Rocznik
2010
Tom
04
Numer
1
Opis fizyczny
p.68-73,fig.,ref.
Twórcy
autor
Solik-Tomassi A.
Group of Outpatient Specialist Clinics, The Cardinal Stefan Wyszynski Institute of Cardiology, Warsaw, Poland
autor
Harton A.
Department of Dietetics, Faculty of Human Nutrition and Consumer Sciences, Warsaw University of Life Sciences, Warsaw, Poland
autor
Narojek L.
Department of Dietetics, Faculty of Human Nutrition and Consumer Sciences, Warsaw University of Life Sciences, Warsaw, Poland
autor
Myszkowska-Ryciak J.
Department of Dietetics, Faculty of Human Nutrition and Consumer Sciences, Warsaw University of Life Sciences, Warsaw, Poland
autor
Gajewska D.
Department of Dietetics, Faculty of Human Nutrition and Consumer Sciences, Warsaw University of Life Sciences, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-eb9d220f-f33e-43c6-94f6-b2111e3d7361
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.