Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Warsaw University of Life Sciences - SGGW. Forestry and Wood Technology
2018
|
103
|
Tytuł artykułu
The effect of the type of stylus on the results of surface roughness of pine wood (Pinus sylvestris L.) after milling
Autorzy
Pinkowski G.
,
Horak I.
,
Szymanski W.
,
Stefanowski S.
,
Krauss A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wpływ rodzaju trzpienia na wyniki chropowatości powierzchni drewna sosnowego (Pinus sylvestris L.) po frezowaniu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
wood treatment
pine wood
wood surface
surface roughness
milling process
rotational speed
feed speed
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Warsaw University of Life Sciences - SGGW. Forestry and Wood Technology
Rocznik
2018
Tom
103
Opis fizyczny
p.185-191,fig.,ref.
Twórcy
autor
Pinkowski G.
Poznan University of Life Science, Poznan, Poland
autor
Horak I.
Department of Woodworking Machinery and Basis of Machine Construction, Poznan University of Life Science, Poznan, Poland
autor
Szymanski W.
Department of Woodworking Machinery and Basis of Machine Construction, Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland
autor
Stefanowski S.
Poznan University of Life Science, Poznan, Poland
autor
Krauss A.
Department of Woodworking Machinery and Fundamentals of Machine Construction, Poznań University of Life Sciences, Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-eb4d24ed-b962-4c33-a6af-d3b712c0a429
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.