Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Postępy Mikrobiologii
2021
|
60
|
1
|
Tytuł artykułu
Technologie "food-omics" w profilowaniu metagenomu żywności
Autorzy
Juszczuk-Kubiak E.
,
Gregula-Kania M.
,
Sokolowska B.
Warianty tytułu
EN
"Food-omics" applications in the food metagenom profiling
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
mikrobiologia zywnosci
analiza zywnosci
bezpieczenstwo zywnosci
jakosc zywnosci
fermentacja
technologie food-omics
metagenomika
sekwencjonowanie nastepnej generacji
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Mikrobiologii
Rocznik
2021
Tom
60
Numer
1
Opis fizyczny
s.59-75,bibliogr.
Twórcy
autor
Juszczuk-Kubiak E.
Zakład Mikrobiologii, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. Prof.Wacława Dąbrowskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Gregula-Kania M.
Instytut Hodowli Zwierząt i Ochrony Bioróżnorodności, Wydział Nauk o Zwierzętach i Biogospodarki, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Sokolowska B.
Zakład Mikrobiologii, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. Prof.Wacława Dąbrowskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.21307/PM-2021.60.1.06
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-eb2771cc-d3ff-4234-8aec-d467b10fb15d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.