Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2008
Tom
62
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Biopaliwa - prawda i mity
(
Tomasik P.
,
Jamroz J.
)
artykuł:
Produkcja i przetwórstwo mleka w Polsce
(
Seremak-Bulge J.
)
artykuł:
Produkty mleczarskie - eksport, import
(
Szajner P.
)
artykuł:
Dodatki w produkcji masła i miksów na bazie tłuszczu mlecznego
(
Ziarno M.
,
Zareba D.
)
artykuł:
Sery regionalne - potencjalne źródło bakterii Listeria monocytogenes
(
Sip A.
,
Wieckowicz M.
,
Grajek W.
)
artykuł:
Rekopol Organizacja Odzysku - wiarygodny partner
artykuł:
Oddziaływanie przemysłu spożywczego na środowisko naturalne
(
Kasztelan A.
)
artykuł:
Akocheese innowacyjny składnik roślinny produktów typu ser
artykuł:
Systemy magazynowania i kompletacji zapewniają przejrzystość procesów i zmniejszenie kosztów
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
)
artykuł:
Popyt na produkty mleczarskie
(
Swietlik K.
)
artykuł:
Recykling odpadów opakowaniowych z tworzyw sztucznych po produktach spożywczych
(
Zakowska H.
)
artykuł:
"Przemysł Spożywczy" najlepszym czasopismem branżowym
(
DC
,
JM
)
artykuł:
Ekonomiczne skutki wdrożenia systemu HACCP
(
Trafialek J.
,
Kolozyn-Krajewska D.
)
artykuł:
Modyfikacje tłuszczów - przeestryfikowanie i inne metody
(
Kowalska M.
,
Zbikowska A.
,
Krygier K.
,
Kowalski B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.