Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences
Rocznik
2015
Tom
30
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Support of the growth and prosperity of the Norway spruce (Picea abies) seedlings in forest nursery by the Bio-Algeen system - preliminary results
(
Hanzal V.
,
Janiszewski P.
,
Kubecek J.
,
Bergman J.
,
Gjurov V.
,
Tuzinsky M.
,
Balas M.
)
artykuł:
Information on food fortification with bioactive compounds in observation and consumer studies
(
Jakubowska D.
,
Staniewska K.
)
artykuł:
Age-related changes in the distribution of lean meat, fat with skin, and bones in turkey carcasses
(
Wilkiewicz-Wawro E.
,
Tomaszewska K.
,
Wawro K.
,
Makowski W.
,
Michalik D.
,
Wawro M.
)
artykuł:
Clicker training efficiency in shaping the desired behaviour in the following dog breeds: boxer, chow chow and yorkshire terrier
(
Strychalski J.
,
Gugolek A.
,
Konstantynowicz M.
)
artykuł:
Microbial air contamination in the center and in the Fordon district of Bydgoszcz
(
Malecka-Adamowicz M.
,
Donderski W.
,
Kubera L.
)
artykuł:
Chemical composition and ph of processed pork meat products supplied by a renowned polish manufacturer
(
Daszkiewicz T.
,
Markowski M.
,
Zapotoczny P.
,
Winarski R.
,
Kubiak D.
,
Hnatyk N.
,
Koba-Kowalczyk M.
)
artykuł:
Effect of mechanical treatment on the particle size distribution and rheological properties of tomato concentrate
(
Probola G.
,
Zander L.
,
Haponiuk E.
)
artykuł:
Content of microelements in tubers of potato treated with biostimulators
(
Wierzbowska J.
,
Cwalina-Ambroziak B.
,
Bowszys T.
,
Glosek-Sobieraj M.
,
Mackiewicz-Walec E.
)
artykuł:
The use of oxygen absorbers for packaging ripened cheese
(
Panfil-Kuncewicz H.
,
Lis A.
,
Majewska M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.