Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2016
|
49
|
3
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie stewii jako zamiennika cukru przez osoby dorosłe
Autorzy
Bielaszka A.
,
Kardas M.
,
Kiciak A.
,
Szczepanska E.
,
Grajek M.
,
Jastrzebska A.
,
Kardas J.
,
Grochowska-Niedworok E.
Warianty tytułu
EN
The utility of stevia as a sugar substitute for adults
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2016
Tom
49
Numer
3
Opis fizyczny
s.450-454,bibliogr.
Twórcy
autor
Bielaszka A.
Zakład Technologii i Oceny Jakości Żywności, Katedra Dietetyki, Śląski Wydział Zdrowia Publicznego w Bytomiu, Uniwersytet Medyczny w Katowicach, Bytom
autor
Kardas M.
Zakład Technologii i Oceny Jakości Żywności, Katedra Dietetyki, Śląski Wydział Zdrowia Publicznego w Bytomiu, Uniwersytet Medyczny w Katowicach, Bytom
autor
Kiciak A.
Zakład Technologii i Oceny Jakości Żywności, Katedra Dietetyki, Śląski Wydział Zdrowia Publicznego w Bytomiu, Uniwersytet Medyczny w Katowicach, Bytom
autor
Szczepanska E.
Zakład Żywienia Człowieka, Katedra Dietetyki, Śląski Wydział Zdrowia Publicznego w Bytomiu, Uniwersytet Medyczny w Katowicach, Bytom
autor
Grajek M.
Zakład Technologii i Oceny Jakości Żywności, Katedra Dietetyki, Śląski Wydział Zdrowia Publicznego w Bytomiu, Uniwersytet Medyczny w Katowicach, Bytom
autor
Jastrzebska A.
Zakład Technologii i Oceny Jakości Żywności, Katedra Dietetyki, Śląski Wydział Zdrowia Publicznego w Bytomiu, Uniwersytet Medyczny w Katowicach, Bytom
autor
Kardas J.
Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Gliwicach, Gliwice
autor
Grochowska-Niedworok E.
Zakład Żywienia Człowieka, Katedra Dietetyki, Śląski Wydział Zdrowia Publicznego w Bytomiu, Uniwersytet Medyczny w Katowicach, Bytom
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ea068357-f92f-45c5-b9bc-e4caf0718635
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.