Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2011
|
61
|
Suppl.1
|
Tytuł artykułu
Influence of the minor components of sunflower oil on emulsion stability
Autorzy
Tugrul Masatcioglu M.
,
Mert B.
,
Tekin A.
,
Koksel H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
minor component
sunflower oil
emulsion stability
oil
water emulsion
oil component
oxidation product
near infrared transmission technique
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2011
Tom
61
Numer
Suppl.1
Opis fizyczny
p.79
Twórcy
autor
Tugrul Masatcioglu M.
Food Engineering Department, Hacettepe University, Ankara, Turkey
autor
Mert B.
autor
Tekin A.
autor
Koksel H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e9d3a332-6de9-4517-9d78-ccccbf5fba67
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.