Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1989
|
43
|
1
|
Tytuł artykułu
Ocena jakości tłuszczu stosowanego do smażenia potraw w wybranych zakładach żywienia zbiorowego
Autorzy
Korczak J.
,
Janitz W.
,
Barylko-Pikielna N.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
zywienie zbiorowe
tluszcze
smazenie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1989
Tom
43
Numer
1
Opis fizyczny
s.7-10
Twórcy
autor
Korczak J.
Instytut Żywienia Człowieka, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
Janitz W.
Instytut Żywienia Człowieka, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
Barylko-Pikielna N.
Instytut Zywności i Żywienia w warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e96cce69-4596-4547-8561-44a1442ac25d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.