Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
2009
|
30
|
Tytuł artykułu
Grzyby jako surowce lokalne i tradycyjne z Warmii i Mazur - analiza zawartości wybranych związków mineralnych
Autorzy
Kotlarska M.
,
Tonska E.
,
Pietrzak-Fiecko R.
,
Smoczynski S.S.
Warianty tytułu
EN
Mushrooms as a traditional and locally-grown raw material in the province of Warmia and Mazury - analysis of content of selected mineral compound
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Warmia
Mazury
grzyby jadalne
podgrzybek brunatny
Xerocomus badius
borowik szlachetny
Boletus edulis
skladniki mineralne
olow
chrom
nikiel
kadm
cynk
mangan
zelazo
miedz
zawartosc skladnikow mineralnych
zawartosc metali ciezkich
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rocznik
2009
Numer
30
Opis fizyczny
s.119-124,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kotlarska M.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Tonska E.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Pietrzak-Fiecko R.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Smoczynski S.S.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e8ea553f-fa7e-413f-86b5-e7e4226d41d0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.