Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Zootechnica
2015
|
14
|
2
|
Tytuł artykułu
Characterization of table eggs-producing organic farms in Lublin voivodeship
Autorzy
Bombik E.
,
Lagowska K.
,
Bednarczyk-Szurmak M.
,
Rozewicz M.
,
Janocha A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Charakterystyka gospodarstw ekologicznych zajmujacych się produkcją jaj konsumpcyjnych na terenie województwa lubelskiego
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Zootechnica
Rocznik
2015
Tom
14
Numer
2
Opis fizyczny
p.55-66,fig.,ref.
Twórcy
autor
Bombik E.
Department of Animal Reproduction and Hygiene, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Boleslawa Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
autor
Lagowska K.
Department of Animal Reproduction and Hygiene, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Boleslawa Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
autor
Bednarczyk-Szurmak M.
Department of Animal Reproduction and Hygiene, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Boleslawa Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
autor
Rozewicz M.
Department of Animal Reproduction and Hygiene, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Boleslawa Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
autor
Janocha A.
Department of Animal Reproduction and Hygiene, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Boleslawa Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e8d2e7b5-be9e-4b28-b012-16472194dc65
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.