Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1984
Tom
38
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Znaczenie gastronomii w zaspokajaniu potrzeb żywieniowych ludności w nowych warunkach gospodarczych
(
Banas R.
)
artykuł:
Organizacja żywienia zbiorowego studentów
artykuł:
Ocena wartości odżywczej białka w całodziennych racjach pokarmowych na przykładzie stołówki szkolnej
(
Wronowski S.
,
Gajda J.
,
Roszkowski W.
)
artykuł:
Wybrane czynniki społeczne a wartość energetyczna i odżywcza całodziennych racji pokarmowych dzieci szkolnych
(
Rogalska-Niedzwiedz M.
,
Charzewska J.
,
Danielczuk J.
)
artykuł:
Wywary zagęszczone z kruszu kości zwierząt rzeźnych
(
Grzeskowiak E.
,
Urbanowicz M.
,
Wojtal R.
)
artykuł:
Wdrożenia i innowacje w przemyśle
(
Sawielajc A.
)
artykuł:
Lody w gastronomii
(
Skierkowski K.
)
artykuł:
Ocena praktycznej przydatności krajowej literatury kulinarnej w technologii potraw
(
Szablowinska J.
)
artykuł:
Wpływ wrażeń zmysłowych na chęć spożywania produktów i potraw
(
Gawecki J.
,
Sutkowski S.
,
Harasimiuk K.
)
artykuł:
Wybrane potrawy z ziemniaków (III)
artykuł:
Problematyka żywienia zbiorowego w świetle obrad XVI Międzynarodowego Kongresu Chłodnictwa
(
Dobrzycki J.
)
artykuł:
Projekty nowych norm żywienia
artykuł:
III Międzynarodowy Przegląd Umiejętności Młodych Kucharzy, Kelnerów i Cukierników
(
Wodzynska E.
)
artykuł:
Procentowa zawartość białka zwierzęcego a wskaźniki wartości odżywczej białka w całodziennych racjach pokarmowych
(
Amarowicz R.
,
Smoczynski S.
)
artykuł:
Na temat jednej konstrukcji (II)
(
Heliasz M.
)
artykuł:
O żywieniu zbiorowym w Bułgarii
(
Todorow J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.