Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences. Supplement
2005
|
14
|
1
|
Tytuł artykułu
Influence of dietary conjugated linoleic acid (CLA) on the faty acid content and CLA profile of egg yolks in laying hens
Autorzy
Czauderna M.
,
Kowalczyk J.
,
Pisulewski P. M.
,
Korniluk K.
Warianty tytułu
PL
Wpływ dodatku sprzężonego kwasu linolowego (CLA) do diety kur na zawartość kwasów tłuszczowych i profil izomerów CLA w żółtku jaj
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences. Supplement
Rocznik
2005
Tom
14
Numer
1
Opis fizyczny
p.435-438,ref.
Twórcy
autor
Czauderna M.
Kielanowski Institute of Animal Physiology and Nutrition, Polish Academy of Sciences, 05-110 Jablonna, Poland
autor
Kowalczyk J.
Kielanowski Institute of Animal Physiology and Nutrition, Polish Academy of Sciences, 05-110 Jablonna, Poland
autor
Pisulewski P. M.
Department of Human Nutrition, Faculty of Food Technology, Agricultural University of Krakow, al.29 Listopada 46, 31-425 Krakow, Poland
autor
Korniluk K.
Kielanowski Institute of Animal Physiology and Nutrition, Polish Academy of Sciences, 05-110 Jablonna, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e83f5956-2310-46a2-b692-82d3b06bf744
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.