Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Medycyna Weterynaryjna
1986
|
42
|
10
|
Tytuł artykułu
Kryteria jakości żywności
Autorzy
Prost E.
Warianty tytułu
EN
Criteria of food quality
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Medycyna Weterynaryjna
Rocznik
1986
Tom
42
Numer
10
Opis fizyczny
s.597-600,bibliogr.
Twórcy
autor
Prost E.
Instytut Higieny Żywności Zwierzęcego Pochodzenia, Wydział Weterynaryjny, Akademia Rolnicza w Lublinie, ul. Akademicka 12, 20-033 Lublin
Bibliografia
1. Amerine M. A., Pangborn R. M., Roessler E. В.: Principles of sensory evaluation of food. Academic Press, New York — London. 1965.
2. Baryłko-Pikielna N.: Zarys analizy sensoryczne żywności. WNT, Warszawa 1975.
3. Glossary of terms used in ąuality control, ed. European Organization for Quality Control. Rotterdam 1965.
4. Hofmann K.: Fleischwirtschaft 53, 485, 1973.
5. Iwińska I.: Badanie, i ocena Jakości produktów spożywczych. PWE, Warszawa 1974.
6. Johnson A. H., Peterson M. S.: Encyklopedia of Food Technology, Westport, AVI Publ. Comp. Inc. 1974.
7. Juran J. M.: Quality control handbook. McGraw-Hill, New York—Toronto—London. 1962.
8. Kramer A., Twigg B. A. : Fundamentals of Quality Control for the Food Industry. Westport, AVI Publ. Comp. Inc. 1962.
9. Polska Norma. Terminologia Ogólna. PN-80/N-30000. 1980.
10. Prost E.: Higiena mięsa. PWRiL 1985.
11. Scheibner a.: Mh. Vet. Med. 40, 30, 1985.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e7e2255d-9492-44e8-8dd1-8b8ea0fe500b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.