Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2012
Tom
16
Numer
01-02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01-02
artykuł:
Świat ciast. Ciasta biszkoptowe
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Trendy i tendencje w branży piekarsko-cukierniczej w 2011 roku
(
Frackowiak M.
)
artykuł:
Słodkie tradycje na polskim stole
artykuł:
Oszczędna lodziarnia? To możliwe! Jak szybciej wyprodukować większą ilość lodów w krótszym czasie?
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Jak udoskonalić swój biznes? Catering
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Wysoka technologia i rzemiosło - cz.III. Magiczny kocioł
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Opakowania przedłużające trwałość żywności
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
20-lecie rodzinnej fabryki słodyczy
(
Nowak B.
)
artykuł:
Zamrożone ciasta. Przechowywanie ciasta wzbogaconego ziołami w stanie zamrożonym
(
Gogova T.
,
Baeva M.
,
Paramonenko L.
,
Sikora M.
)
artykuł:
Krajalnice pieczywa
(
Mizerski Z.
)
artykuł:
Pora na pączki
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Nowe składniki żywności w pieczywie i przetworach zbożowych
(
Bogusz-Kalis W.
)
artykuł:
Krajalnice ciasta
(
Mizerski Z.
)
artykuł:
Dodatki technologiczne kształtujące teksturę pieczywa - cz.II
(
Markowska J.
,
Polak E.
)
artykuł:
Czym są negocjacje i do czego ich potrzebujemy? Cz.II
(
Frackowiak M.
)
artykuł:
Przygotowanie mąki do produkcji
(
Konkol S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.