Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
World Scientific News
2018
|
93
|
Tytuł artykułu
Effect of acid whey as starter culture on selected physicochemical properties of fermented pork sausage
Autorzy
Ferysiuk K.
,
Wojciak K.M.
,
Solska E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
World Scientific News
Rocznik
2018
Tom
93
Opis fizyczny
p.10-18,ref.
Twórcy
autor
Ferysiuk K.
Department of Meat Technology and Food Quality, Faculty of Food Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin, Lublin, Poland
autor
Wojciak K.M.
Department of Meat Technology and Food Quality, Faculty of Food Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin, Lublin, Poland
autor
Solska E.
Department of Meat Technology and Food Quality, Faculty of Food Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin, Lublin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e7c20531-9b54-41d7-9b61-8c76079423e3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.