PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 93 |

Tytuł artykułu

Effect of acid whey as starter culture on selected physicochemical properties of fermented pork sausage

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

93

Opis fizyczny

p.10-18,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Meat Technology and Food Quality, Faculty of Food Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin, Lublin, Poland
autor
  • Department of Meat Technology and Food Quality, Faculty of Food Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin, Lublin, Poland
autor
  • Department of Meat Technology and Food Quality, Faculty of Food Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin, Lublin, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-e7c20531-9b54-41d7-9b61-8c76079423e3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.