Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2007
Tom
61
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Nowe kierunki rozwoju firm InterYeast Sp. z o.o. oraz Leiber GmbH
(
Podpora B.
)
artykuł:
Projektowanie nowych wyrobów spożywczych. Panel redakcji "Przemysłu Spożywczego"
(
DC
,
HM
)
artykuł:
Korzyści wynikające z zastosowania koagulantu siarczanu żelazowego PIX 113 produkcji firmy Kemipol
(
Chadzynski M.
)
artykuł:
Uzdatnianie wody do zasilania kotłów parowych
(
Kowalczyk R.
)
artykuł:
Automatyka Festo dla przemysłu spożywczego
artykuł:
Zastosowanie ozonu w przemyśle spożywczym
(
Krosowiak K.
,
Smigielski K.
,
Dziugan P.
)
artykuł:
Fundusze unijne na inwestycje związane z ochroną środowiska
(
Gola Sienkiewicz R.
)
artykuł:
Osiagnięcia technologii molekularnych stosowane w analizie żywności
(
Ziarno M.
)
artykuł:
Rynek owoców i warzyw - nowe zasady wspólnej organizacji
(
Nosecka B.
)
artykuł:
Jakość i bezpieczeństwo żywności
(
Gorecka A.
)
artykuł:
Alternatywne kanały dystrybucji żywności w polskim handlu hurtowym
(
Szymanowski W.
)
artykuł:
Powiązania polskich producentów żywności z rynkiem międzynarodowym
(
Rowinski J.
)
artykuł:
Tendencje w spożyciu mięsa w Polsce, Unii i USA w latach 1991-2004
(
Wasilewski B.
,
Gornowicz M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.