PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 3 |

Tytuł artykułu

Wpływ pasteryzacji i mrożenia na właściwości antyoksydacyjne soku jabłkowego

Warianty tytułu

EN
The effect of pasteurisation and freezing on the antioxidant properties of apple juice

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

3

Opis fizyczny

s.19-25,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Skromna 8, 20-704 Lublin
  • Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
  • Katedra Roslin Przemysłowych i Leczniczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-e708306f-898f-4a26-9844-13dc3d6cfe84
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.