Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2017
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Zastosowanie pulsacyjnego pola elektrycznego do produkcji żywności wzbogaconej
(
Goral M.
,
Goral D.
)
artykuł:
Wpływ sposobu przygotowywania zielonej herbaty na zawartość składników aktywnych
(
Blaszak B.
,
Hodyl J.
,
Majewska K.
,
Szulc J.
)
artykuł:
Produkty regionalne i tadycyjne chronione w Unii Europejskiej
(
Diakun J.
)
artykuł:
Wpływ temperatury na właściwości reologiczne syropów z płatków i owoców róży
(
Kuzniar P.
,
Gorzelany J.
,
Lenik J.
,
Migut D.
,
Witek G.
)
artykuł:
Wpływ dodatku młóta słodowego na jakość i teksturę pieczywa żytniego
(
Kaszuba J.
,
Sobczyk A.
,
Sroka W.
,
Wisniewski R.
,
Kuzniar P.
,
Gorzelany J.
)
artykuł:
XXIV Konferencja Naukowa z cyklu "Postęp naukowo-techniczny w rolnictwie" Zakopane
artykuł:
Diety eliminacyjne w alergiach pokarmowych
(
Domaradzki M.
,
Korpal W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.