Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie
2023
|
39
|
Tytuł artykułu
Physicochemical properties of flour and starch obtained from various quinoa varieties
Autorzy
Roznowski J.
,
Przetaczek-Roznowska I.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Właściwości fizykochemiczne mąki i skrobi otrzymanych z różnych odmian komosy
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie
Rocznik
2023
Numer
39
Opis fizyczny
p.1-13,ref.
Twórcy
autor
Roznowski J.
University of Agriculture in Krakow
autor
Przetaczek-Roznowska I.
University of Agriculture in Krakow
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15611/nit.2023.39.01
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e5cd5037-0b52-4fd1-8231-b94710d7b73c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.