PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 35 | 12 |

Tytuł artykułu

Antocyjany - naturalne barwniki dla przemysłu spożywczego. Cz.I. Budowa, właściwości i metody otrzymywania barwników antocyjanowych - przegląd wiadomości

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

35

Numer

12

Opis fizyczny

s.21-24,rys.,tab.

Twórcy

autor
  • Instytut Biochemii Technicznej, Politechnika Łódzka, Łódź
  • Instytut Biochemii Technicznej, Politechnika Łódzka, Łódź

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-e5856ffc-e0d8-447d-af08-17f930fa4e3c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.