Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
1971
|
20
|
Tytuł artykułu
Jakość mikrobiologiczna mleka pasteryzowanego w 72, 74 lub 76 C (przez 15 s) przechowywanego przez 20 godz. w 20 C
Autorzy
Kotowska A.
,
Molska I.
,
Pijanowski E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Mikrobiologicheskoye kachestvo pasterizovannogo moloka pri 72, 74 ili 76 S (v techeniye 15 s) khranitsya v techeniye 20 chasov. pri 20 s.
EN
Bacteriological quality of milk pasteurized at 72, 74 or 76 C (for 15 seconds) ans subsequently stored at 20 C for 20 hours
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1971
Tom
20
Opis fizyczny
s.27-41,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kotowska A.
Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Zakład Technologii Mleczarstwa, SGGW, Warszawa
autor
Molska I.
Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Zakład Technologii Mleczarstwa, SGGW, Warszawa
autor
Pijanowski E.
Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Zakład Technologii Mleczarstwa, SGGW, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e50fe69a-d916-47b5-93e8-41acd790e58c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.