Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
International Agrophysics
2018
|
32
|
2
|
Tytuł artykułu
Relationship between the properties of raw and cooked spaghetti – new indices for pasta quality evaluation
Autorzy
Biernacka B.
,
Dziki D.
,
Rozylo R.
,
Mis A.
,
Romankiewicz D.
,
Krzysiak Z.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
2018
Tom
32
Numer
2
Opis fizyczny
p.217-223,fig.,ref.
Twórcy
autor
Biernacka B.
Department of Thermal Technology and Food Process Engineering
autor
Dziki D.
Department of Thermal Technology and Food Process Engineering
autor
Rozylo R.
Department of Equipment Operation and Maintenance in the Food Industry; University of Life Sciences, Doświadczalna 44, 20-280 Lublin, Poland
autor
Mis A.
Institute of Agrophysics, Polish Academy of Sciences, Doświadczalna 4, 20-290 Lublin, Poland
autor
Romankiewicz D.
Division of Cereal Technology, Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 159C, Warsaw, Poland
autor
Krzysiak Z.
Department of Mechanical Engineering and Automatics, University of Life Sciences in Lublin, Głęboka 28, Lublin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
URI
10.1515/intag-2017-0012
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e4f0cb5e-e3d0-4b2c-b2b5-78f1ec3aa628
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.