PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 32 | 2 |

Tytuł artykułu

Relationship between the properties of raw and cooked spaghetti – new indices for pasta quality evaluation

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

32

Numer

2

Opis fizyczny

p.217-223,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Thermal Technology and Food Process Engineering
autor
  • Department of Thermal Technology and Food Process Engineering
autor
  • Department of Equipment Operation and Maintenance in the Food Industry; University of Life Sciences, Doświadczalna 44, 20-280 Lublin, Poland
autor
  • Institute of Agrophysics, Polish Academy of Sciences, Doświadczalna 4, 20-290 Lublin, Poland
  • Division of Cereal Technology, Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 159C, Warsaw, Poland
autor
  • Department of Mechanical Engineering and Automatics, University of Life Sciences in Lublin, Głęboka 28, Lublin, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

URI
10.1515/intag-2017-0012

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-e4f0cb5e-e3d0-4b2c-b2b5-78f1ec3aa628
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.