Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2018
|
05
|
Tytuł artykułu
Różnice w zawartości wybranych składników mineralnych w jogurtach naturalnych oraz z dodatkiem ziaren zbóż i owoców
Autorzy
Tonska E.
,
Klepacka J.
Warianty tytułu
EN
Differences in the content of selected minerals in natural yoghurts and with the addition of cereal grains and fruits
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przetwory mleczne
napoje fermentowane
jogurt
skladniki mineralne
dodatki do zywnosci
zboza
ziarno
owoce
zawartosc skladnikow mineralnych
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2018
Numer
05
Opis fizyczny
s.11-14,rys.,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Tonska E.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Klepacka J.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e4e28429-1401-47ce-8c6d-f67ce946da15
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.