Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
2015
|
53
|
3
|
Tytuł artykułu
Zmiany ubytków masy i właściwości fizykochemicznych mięsa króliczego przechowywanego chłodniczo w różnych warunkach modyfikowanej atmosfery
Autorzy
Chwastowska-Siwiecka I.
,
Skiepko N.
,
Gugolek A.
,
Pomianowski J.F.
Warianty tytułu
EN
Changes in the weight losses and physicochemical properties of rabbit meat stored under refrigeration in different modified atmospheres
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc pochodzenia zwierzecego
mieso
mieso krolicze
przechowywanie chlodnicze
atmosfera modyfikowana
pakowanie w atmosferze gazow ochronnych
pakowanie prozniowe
jakosc
ubytek masy
wlasciwosci fizykochemiczne
zmiany
Wydawca
-
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
Rocznik
2015
Tom
53
Numer
3
Opis fizyczny
s.9-19,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Chwastowska-Siwiecka I.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn
autor
Skiepko N.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn
autor
Gugolek A.
Katedra Hodowli Zwierząt Futerkowych i Łowiectwa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn
autor
Pomianowski J.F.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, pl.Cieszyński 1, 10-957 Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e477e4e2-7a50-4b4c-99ef-34903061f9b0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.