Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2016
Tom
70
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Mało poznany grzyb pleśniowy Galactomyces geotrichum w wyrobach mlecznych
(
Grygier A.
,
Myszka K.
,
Rudzinska M.
)
artykuł:
Trendy: naturalne aromaty i ekstrakty roślinne
artykuł:
Morwa biała - nieocenione znaczenie zdrowotne
(
Przeor M.
,
Flaczyk E.
)
artykuł:
Produkty funkcjonalne w żywieniu osób starszych
(
Jedrudek-Golinska A.
,
Gorecka D.
,
Szymandera-Buszka K.
)
artykuł:
Zasada przenoszenia substancji dodatkowych. Wymagania prawne i projekt przewodnika Komisji Europejskiej
(
Gajda-Wyrebek J.
,
Jarecka J.
)
artykuł:
Otwarcie polskiego sektora rolno-spożywczego na kraje spoza UE
(
Bulkowska M.
)
artykuł:
Stabilizatory bez numeru E dla mleczarstwa
(
Bondarzyk A.
)
artykuł:
Społeczna odpowiedzialność producenta
(
Plocharski W.
,
Markowski J.
,
Groele B.
)
artykuł:
Mikrobiologiczne zagrożenia w żywności
(
Stachowiak M.
)
artykuł:
Naturalne źródła flawonoidów i ich wpływ na zdrowie człowieka
(
Mikolajczuk-Szczyrba A.
,
Mlynarczyk I.
,
Misiewicz A.
)
artykuł:
Chemometria w kontroli jakości produktow spozywczych. Cz. II. Napoje i żywność pochodzenia roślinnego
(
Efenberger-Szmechtyk M.
,
Nowak A.
,
Kregiel D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.