Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1967
|
18
|
3
|
Tytuł artykułu
Biologiczna wartość odżywcza białka pieczarki. Część II. Biologiczna jakość białka pieczarki i wartość odżywcza białka potraw z pieczarką
Autorzy
Rafalski H.
,
Mlodecki H.
,
Lasota W.
,
Kluszczynska Z.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
The biological nutritional value of the meadow mushroom Part II. The biological value of the protein of the meadow mushroom and of dishes containing this mushroom
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1967
Tom
18
Numer
3
Opis fizyczny
s.345-350,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rafalski H.
Zakład Higieny Ogólnej i Społecznej, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
autor
Mlodecki H.
Zakład Higieny Ogólnej i Społecznej, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
autor
Lasota W.
Zakład Higieny Ogólnej i Społecznej, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
autor
Kluszczynska Z.
Zakład Higieny Ogólnej i Społecznej, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e37b1c45-16cb-426c-803c-3e22091d9f51
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.