Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
1991
|
35
|
04
|
Tytuł artykułu
Aspartam - nowy środek słodzący dopuszczony w Polsce do produkcji żywności dietetycznej
Autorzy
Modzelewska J.
,
Maczynska D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
aspartam
slodziki
zywnosc dietetyczna
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1991
Tom
35
Numer
04
Opis fizyczny
s.16-17,bibliogr.
Twórcy
autor
Modzelewska J.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa
autor
Maczynska D.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e366d5d3-b996-4a8e-aa7f-a6e0ee98f119
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.