Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Elementology
2023
|
28
|
4
|
Tytuł artykułu
A comparison of the quality of plain yogurt and icelandic yogurt (skyr)
Autorzy
Daszkiewicz T.
,
Ankiewicz W.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Elementology
Rocznik
2023
Tom
28
Numer
4
Opis fizyczny
p.1101-1114,ref.
Twórcy
autor
Daszkiewicz T.
Department of Commodity Science and Processing of Animal Raw Materials, Faculty of Animal Bioenginiering, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn, Poland
autor
Ankiewicz W.
Department of Commodity Science and Processing of Animal Raw Materials, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5601/jelem.2023.28.4.2398
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e338e64a-792d-4d9a-9110-4d6442b96a7b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.