Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego
2018
|
14
|
3
|
Tytuł artykułu
Zmiany jakości jaj konsumpcyjnych w zależności od sposobu i czasu przechowywania
Autorzy
Kopacz M.
,
Drazbo A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Changes in the quality of table eggs depending on storage method and time
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
produkty drobiarskie
jaja spozywcze
przechowywanie
warunki przechowywania
temperatura przechowywania
czas przechowywania
jakosc jaj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego
Rocznik
2018
Tom
14
Numer
3
Opis fizyczny
s.37-45,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kopacz M.
Katedra Drobiarstwa, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 5, 10-959 Olsztyn
autor
Drazbo A.
Katedra Drobiarstwa, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 5, 10-959 Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e328e0c0-6557-40e7-ac61-786670c67e24
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.